Vintertilbud på seilevent og rib-turer ved bestilling før 1 april 2018

Vi kan nå tilby seilevents og RIB turer for 2018 til 2017 priser ved bestilling før 1 april 2018

 

Vi har flere løsninger for dere som kan skreddersys slik dere måtte ønske det med de muligheter havet og skjærgården gir. Dersom du planlegger bedrifts arrangement og vurderer seilevent eller rib-tur anbefales en titt på videoen over for å få ett innblikk i hvordan en dag med SailOn kan være.

 

Seilbåt – First 40.7 seilbåter på 40 fot og tar maks 12 passasjerer

Vi lever fra 1-10 båter avhengig av behov og ønsker. Selv om båtene tar opp til 12 passasjerer anbefaler vi ikke mer enn 10 passasjer pga av plass og mulighet til å aktivisere alle som er med. Det ideelle er  5-8 passasjer i hver båt.

 

Våre tilbud inkluderer alltid godkjente redningsvester og komplette seildresser til alle.

 

Oppmøte der dere ønsker så fremt båten kommer inn på brygge (trenger minst 3 meter). Vi har 3 båter i egen flåte, og skaffer opp til 10 helt like First 40.7 seilbåter, samt mer enn 10 tilsvarende seilbåter.

 

Vi har 9 års erfaring med å arrangere seiling for bedrifter; om det er til sommeravslutning, teambuilding, kick off, eller nettverksbygging. Dette kan settes sammen i en pakke med kort eller lang dag, med eller uten bespisning ute i skjærgården (dere kan velge mellom å skaffe mat selv eller at vi bestiller dette for dere via våre kontakter), eller sette dere i land hvor det er restaurant i nærheten av en brygge (som Hvasser, Tønsberg m.m.). Dette kan settes opp som kappseiling, skjærgårds cruise eller en kombinasjon. Uansett vil våre dyktige og sertifiserte skippere/instruktører lose dere trygt igjennom, hvor dere får stå på roret, trekke i tauverket og vinsje inn seilene.

 

RIB safari

Vi har 2 typer RIBer:

Medium RIB – opp til 9 passasjer m/300hk

Stor RIB – opp til 12 passasjerer m/500-600hk

 

Alle RIBer leveres komplett med ISO godkjente flytedresser og vester til alle.

 

Vår mest brukte pakke er henting og levering i Tønsberg området med en Nøtterøy og Tjøme rundt skjærgårds safari med 20-30 minutters stopp på Færder fyr (m/værforbehold). Turen tar ca 2 timer og vi kan tilby den til prisen av 1 1/2 time. Vi anbefaler da mineralvann og øl + snacks på Færder fyr.

Vi kan hente og sette dere av der dere måtte ønske, og vi arrangerer turer i hele Oslofjorden, Vestfold skjærgården, samt i Østfold- og Strømstad/Koster skjærgården.

Vi kan også skreddersy RIB tur til å passe inn med bespisning ute i skjærgården, ( Vi anbefaler Fulehuk fyr, Ileverket, Færder Fyr, Verdens Ende, Svenner Fyr m.m.). Vi kan også tilby Ipad baserte rebusløp (amazing race m.m.) som vi skreddersyr etter deres behov og ønsker.

 

Alle våre båter og underleverandører av båter har nødvendig HMS- og kvalitets styringssystem på plass iht til Sjøfartsdirektoratet sine krav, og alle skippere har alle nødvendige sertifikater for passasjerbefordring i RIB og seilbåt.

 

Ta kontakt nå for ett uforpliktende tilbud!

 

Alle tilbud tar forbehold om ledig kapasitet på det aktuelle tidspunktet, inntil tilbudet er bekreftet og signert.

 

Det er bare å ta kontakt via kontaktskjema, epost carl@sailon.no eller mobil 99 61 26 95 om det er noe dere lurer på.

Høyhastighetskurs Teori

Dette er kurset du må gjennomføre før du kan melde deg opp til den praktiske delen av kurset. Det er kun mulig å gjennomføre kurset steg for steg. Kurset er bygget opp av korte men innholdsrike leksjoner som kan tas når det passer deg. Vi anbefaler at du tar deg tid til å ta minimum…

Båtførerprøven Nettkurs

Boat Driver’s Licence

What boat drivers licence do I need to navigate internationally?

Short and sweet the answer to this is an ICC. This is an international standard that proves  the ability to navigate recreational boats. Hence its name “International Certificate of Competency”. We at SailOn offer all the tests, both practical and theoretical that approves your application for an ICC within a few weeks. Theoretical Test: https://www.sailon.no/courses/boat-drivers-licence/…

5 gode grunner til å leie seilbåt vs eie seilbåt

Du har sikkert sett drømmende på båter som seiler ut fjorden og tenker at det hadde vært fint å være skipper på egen seilbåt. Å eie egen båt representerer frihet for veldig mange, men mange glemmer å spørre seg selv om det kanskje vil være en bedre løsning å leie seilbåt i stedet, og kanskje det…

Vær med på Færderseilasen du også

  Drømmer du om å få være med på Den Gode Færder Opplevelsen?   Vi kaster loss fra Aker brygge 8. juni og ankommer Tønsberg 9. juni.   I år er er ankomststed Tønsberg som arrangerer Færderfestivalen 8-10 juni. Dette blir årets beste after-sail.   Vi har båtene og skipperne som du kan leie som…

Velkommen til vår helt nye nettside

I begynnelsen av 2017 har Sail On gått fra å være ENK til AS for å å kunne tilby våre kunder enda flere kvalitets-opplevelser. Vi kommer fortsatt til å tilby alt innen båtførerprøven, opplæring i seilbåt, kjøretimer i egne båter, seilbåtutleie med og uten skipper, og teambuildings arrangementer for næringslivet 1. Det nye for 2017…