Seilbåtutleie

Sail On AS har lang erfaring i å leie ut seilbåter både med og uten skipper, til bedrifter og privat markedet siden 2009. Alle våre båter er forsikret for alle typer utleie, og inkluderer full kasko, ansvar, og person og ulykkesforsikring.

Vi leier også ut seilbåter m/skipper for større grupper, til bedrifts events, teambuilding, Færderseilasen, Skagen Race, Hollænderseilasen m.m. - priser på forespørsel.

Våre Båter

2 pene og velholdte 40.7 av nyere modell til leie, 2008/ 2007 mod. Alle er godt utstyrt og leveres klar for tur. Kan også leveres med komfort pakke, familiepakke, og regattapakke avhengig av ønsker og formål for ett tillegg i prisen. Båtene har god plass innvendig, og passer godt til å ta med familien på tur, eller for vennegjenger som ønsker deilige dager på vannet.

Beneteau First 40.7 er kjent for sin gode kombinasjon av å være god turbåt og samtidig ha gode regatta egenskaper. Båtene våres leveres med gode seil, med forseil på rulle og lazy jacks og pakkbag til storseil. Dette gjør båten enkel å håndtere, og med riktig bruk av autopilot seiler mange disse fint alene. Våre godt utrustede First 40.7 seilbåter fremstår som trygge, lettseilte og raske turbåter.

Før hver utleie, sørger vi for at alle flater er ordentlig rengjort for å unngå koronasmitte, og at alle madrasser har nye laken.

Under dekk er det tre doble lugarer, godt utrustet pentry, romslig salong og bad med wc, dusj og servant. Innredningen er i lys eik/ pæretre som gir et lyst og eksklusivt preg.

Båtene ligger strategisk til på Østlandet, i Melsomvik helt ytterst i Oslofjorden, med Vestfold, Østfold, Svenskekysten og Sørlandet som nærmeste skjærgård.

Priser

Priser 2021: - bestill tidlig for å få båtene de ukene dere ønsker

Helg (fredag kl.17-søndag kl.15) kr 14 000

Langhelg (Torsdag kl.17-søndag kl.15) kr 17 500

5 ukedager (Mandag kl 12-fredag kl 13) kr 21 000

Hel uke (mandag kl.12-søndag kl.15) fra kr 26 000

Fra uke 26-33 prioriteres ukeleie av båtene fra mandag til søndag.

Uke 26 - 26 000 kr - ledige båter

Uke 27 - 28 000 kr - ledige båter

Uke 28 - 30 000 kr - ledige båter

Uke 29 - 30 000 kr - 1 ledig båt

Uke 30 - 30 000 kr - ledige båter

Uke 31 - 28 000 kr - ledige båter

Uke 32 - 28 000 kr - ledige båter

Uke 33 - 26 000 kr - ledige båter

 

Utstyr

Båten

  • Innredning i lys eik / pæretre
  • Dyp racing blykjøl
  • Distinction- / Racing rig
  • Foldepropell
  • Spinnakerbom
  • redningsflåte
  • 8 redningsvester

Seil: Svært gode storseil og helt nye forseil på begge båtene Spinnaker kan leveres med ett tillegg i prisen

Instrumenter: GPS/kartplotter Raymarine C80 inne, og Raymarin Axiom 7 ute. Raymarine instrumenter C60 - 3 ved mast og 3 ved styrekonsoll Raymarine fluxgate og autopilot VHF

Ekstra utstyr: Stor sprayhood. Dusj på badet og på hekken. Webasto Dieselvarmer. Godt utstyrt pantry med glass, kopper, asjetter, boller og bestikk. Alle båtene har ankervinsj foran med lang kjetting + tau oppsett på 90m.

Våre Pakker

Familiepakke

Oppblåsbar jolle med eller uten påhengsmotor, og opp til flere SUP brett. 1 250 kr for oppblåsbar jolle. 1 250 kr for motor. 625 kr per SUP brett per uke.

 

Komfort Pakke

Komfort pakke med overmadrasser, ferdige oppredd med laken, dyner og puter, og håndklær til 6 personer - 1250 kr - begrenset tilgjengelighet grunnet C19 smittevern.

Performace Pakke

Performance pakke med spinnaker 3000 kr for spinnaker per uke.

Regattapakke

Regattapakke leveres etter avtale. Kommer som standard til Færdern, Skagen Race og Hollændern med skipper, hvor alt er ferdig rigget og gjort klart. Pris etter avtale.

Vaskepakke

Vaskepakke - vi tar utvasken for deg. 1 250 kr når avtalt på forhånd.

Bestilling

Har du lyst til å leie seilbåt og har spørsmål eller ønsker å bestille en av våres seilbåter, så er det bare å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe deg så du får de gode opplevelsene og sommerferieminnene.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vilkår

Depositum: kr 22 500,-

For utleie privat til regattabruk settes pris etter avtale.

For utleie til utdrikningslag, events, firmaturer med eller uten skipper gjelder andre satser. Vennligst ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.

Båtene er ledig for utleie m/skipper til Færderseilasen, Skagen Race og Hollænderseilasen. Dette er fint både for vennegjenger og firma som ønsker sommerfest, team-building, kick-off eller en annen opplevelse for å styrke samhold. Vi kan skaffe opp til 10 helt like First 40.7 seilbåter til slike arrangement. Det er også mulig å arrangere skreddersydde bedrifts-events og -regatta på dager dere selv ønsker.

Båtene er også ledig for leie til skreddersydde turer m/skipper tilpasset familie og vennegjenger, eller bedrifter.

Vennligst ta kontakt for tilgjengelige datoer og priser.

Det settes krav til tidligere erfaring fra seilbåt både som skipper, skikkethet og minimum Båtførerprøven for privat utleie. VHF og ICC sertifikat for seilbåt eller høyere er en fordel. ICC kan tas hos oss ved utsjekk av båt og tar ca 2 timer. Dersom du på annen måte ikke demonstrere tilstrekkelig erfaring og kunnskap vil vi derfor be deg om å gjennomføre en slik praktisk utsjekk til 2 990 kr. Fokus vil være på din evne til å seile trygt, ta gode valg, godt sjømannskap og din evne til å ta vare på båten og seilene. Dokumentasjon som seil CV, sertifikater, personlig log bok, referanser fra andre som har seilt med deg eller fra seilforening må legges ved.

Båtene er forsikret for alle typer utleie.

25% MVA er inkludert i prisene.

Vi har andre seilbåter fra 34-40 fot som vi også formidler dersom våre ikke lenger er tilgjengelig.