Ta Båtførerprøven Hos SailOn

CORONAVIRUSET

Det er forbudt å gjennomføre kurs grunnet lokale koronarestriksjoner frem til 22.april. Det betyr at kurs som er satt opp i perioden frem til det er avlyst. Dersom du har meldt deg på kurs som blir avlyst har du rett på pengene tilbake eller bli flyttet til et ledig kurs i perioden etter dette.

Vi faller innenfor "andre utdanningsinstitusjoner" og forholder oss til FHI instrukser vedrørende corona. Det betyr at vi igjen kan gjennomføre teoretisk undervisning og prøver for båtførerprøven dersom generelle smitteverntiltak følges.

Vi stiller krav til deg om du skal ta eksamen eller fysisk være med på kurs i et klasserom hos oss. Du må ikke være syk, eller ha feber, ikke luftveisinfeksjon, dårlig mage, vondt i hodet, eller på annen måte føle deg uvel eller at du brygger på noe. Du må ikke har vært i utlandet de siste 10 dager, eller være i karantene. Du må utvise god personlig hygiene og spesielt håndhygiene, holde minst 1 meters avstand til alle andre, og ellers følge god skikk rundt smittevern.

 

Båtførerprøven som Nettkurs

30-dagers fornøydgaranti på vårt nettkurs, eller pengene tilbake.

Vi har nå laget flere nye vidkeoer til vårt alt-i-ett nettkurs så det er blitt enda bedre. Nettkurset dekker hele pensumet til båtførerprøven. Kurset kan du starte og stoppe når du vil, ta hvor du vil og i det tempoet som passer deg. Kurset er profesjonelt lagt opp, med 10 kapitler, minileksjoner, spørsmål og oppgaver.

Når du har tatt vårt alt-i-ett nettkurs er du klar for eksamen til båtførerprøven. Kjøper du kurs hos oss får du alltid oppføling og service. Og husk, vi er godkent testsenter så du kan ta eksamen hos oss.

Pris kr 990,-

Båtførerprøven

Båtførerprøven hos Sail On!

For mange er båtførerprøven bare ett hinder på veien til opplevelser på sjøen. Sail On tenker annerledes, vi ønsker at kurset skal være en maritim opplevelse i seg selv.

Uansett om du er fra Tønsberg, Sandefjord, Færder, Larvik, Horten, Holmestrand, Drammen, Oslo Porsgrunn, Skien, Kristiansand i sør, Stavanger, Bergen i vest, Trondheim, Bodø, Tromsø, eller Kirkenes i nord, eller hvor som helst i hele landet, så er våre kurs får deg.

Vi har laget et unikt alt-i-ett nettkurs du kan ta når du vil, fra hvor du vil, og i ditt eget tempo. Kurset dekker hele pensum og er for alle uansett erfaring.

I tillegg til vårt nye nettkurs starter vi opp med eksamenforebredsende kurskvelder og eksamen. Dette tar utgangspunkt i at du allerede har tatt vårt alt-i-ett nettkurs, eller på annen måte har forberedt deg svært godt. Her kommer vi til å bruke mest tid på det som er spesielt viktig og vanskelig. Eksamen holdes på slutten av kurset.

Vi er første valget for deg som ønsker kvalitet i undervisning, individuell tilrettelegging og oppfølging – derfor har vi en svært høy bestått rate på våre kurs.

Kurs og Eksamens datoer 2021

Vårt hybridkurs med nettkurs og eksamensforberedende klasseromskurs koster nå komplett 1280,- kr

Først kjøper du vårt nettkurs som nå koster kun 990,- kr. Så bestiller du hybridkurset som koster kun 290,- kr når du tar alt gjennom oss.

For deg som har kjøpt nettkurs hos en annen tilbyder, eller som har lest deg opp som privatist kosert kurset 490,- kr

Informasjon

Vårt "hybridkurs" er for deg som ønsker det beste fra nettkurs og det beste fra undervisning i klasserom. Ved påmelding får du tilgang til vårt alt-i-ett nettkurs + at du får 3 timer med undervisning i klasserom. Dagen avlsuttes med *båtførerprøven eksamen.

Først må du jobbe deg gjennom hele nettkurset, det tar fra 8-12 timer.

Så har vi klasseromsundervisning hvor vi grundig går igjennom alt som er vanskelig og alt som er viktig, samt alle sprøsmål du måtte ha til båtførerprøven.

Til slutt tilrettelegger vi for eksamen, slik at alt er ferdig på 1 kveld.

*eksamensgbyret på 792,- kr kommer i tillegg, og du er selv ansvarlig for å melde deg opp til eksamen på www.båtførerregisteret.no

Meld deg på vårt hybridkurs:

Spesialkurs for skoler og foreninger 2021

Informasjon

Dette er spesielle kurs som er satt opp skoler og foreninger, og du må ha tilknytning til disse for å melde deg på. Det vil si at de i praksis er lukket med mindre det står "åpent for allmennheten". Vårt "hybridkurs" er for deg som ønsker det beste fra nettkurs og det beste fra undervisning i klasserom. Ved påmelding får du tilgang til vårt alt-i-ett nettkurs + at du får en hel dag eller kveld med undervisning i klasserom. Dagen avlsuttes med båtførerprøven eksamen.

Meld deg på vårt hybridkurs:

Ingen arrangement funnet!

Hva sier våre elever?

Hege

"Hei og takk for en meget hyggelig og lærerik helg. Må bare takke for god gjennomgang og pedagogisk fremføring av et ganske vanskelig materiale! Snakk om fornøyd jente, jeg skal uten tvil anbefale dere videre!" - Hege

Øyvind

"Jeg vil takke deg for et fantastisk kurs. Du er veldig flink og dyktig til å formidle ett, for oss, tungt men viktig budskap. Vi satt pris på at det ble formidlet med stor tydelighet og i et passe langsomt tempo, så alle kunne få det med seg!" - Øyvind

Mer informasjon om Båtførerprøven

We also offer the Boating Licence (båtførerprøven) in English
Click the heading for more information about our boat driver's course in english.

Meld deg på nå!

Hva venter du på? Meld deg på båtførerprøven i dag!