Vær med på Færderseilasen du også

 

Drømmer du om å få være med på Den Gode Færder Opplevelsen?

 

Vi kaster loss fra Aker brygge 8. juni og ankommer Tønsberg 9. juni.

 

I år er er ankomststed Tønsberg som arrangerer Færderfestivalen 8-10 juni. Dette blir årets beste after-sail.

 

Vi har båtene og skipperne som du kan leie som bedrift, eller vennegjeng. Kanskje dere ønsker å stille med flere helt like First 40.7 seilbåter for en intern konkurranse?

 

Eller hva med å være med på en av våre åpne båter som mannskap? Du kan melde deg på her

 

Send oss en forespørsel da vel!

What boat drivers licence do I need to navigate internationally?

Short and sweet the answer to this is an ICC. This is an international standard that proves  the ability to navigate recreational boats. Hence its name “International Certificate of Competency”. We at SailOn offer all the tests, both practical and theoretical that approves your application for an ICC within a few weeks. Theoretical Test: https://www.sailon.no/courses/boat-drivers-licence/…

Vintertilbud på seilevent og rib-turer ved bestilling før 1 april 2018

Vi kan nå tilby seilevents og RIB turer for 2018 til 2017 priser ved bestilling før 1 april 2018   Vi har flere løsninger for dere som kan skreddersys slik dere måtte ønske det med de muligheter havet og skjærgården gir. Dersom du planlegger bedrifts arrangement og vurderer seilevent eller rib-tur anbefales en titt på…

5 gode grunner til å leie seilbåt vs eie seilbåt

Du har sikkert sett drømmende på båter som seiler ut fjorden og tenker at det hadde vært fint å være skipper på egen seilbåt. Å eie egen båt representerer frihet for veldig mange, men mange glemmer å spørre seg selv om det kanskje vil være en bedre løsning å leie seilbåt i stedet, og kanskje det…

Velkommen til vår helt nye nettside

I begynnelsen av 2017 har Sail On gått fra å være ENK til AS for å å kunne tilby våre kunder enda flere kvalitets-opplevelser. Vi kommer fortsatt til å tilby alt innen båtførerprøven, opplæring i seilbåt, kjøretimer i egne båter, seilbåtutleie med og uten skipper, og teambuildings arrangementer for næringslivet 1. Det nye for 2017…