Current Status
Not Enrolled
Price
990
Get Started

Få en kick-start på sommeren med båtlappen!

Velkommen til vårt nettkurs til båtførerprøven. Dette er et alt-i-ett-nettkurs, nøye lagt opp for å forberede deg best mulig til båtførerprøven i ditt eget tempo, når det måtte passe deg og fra hvor du vil. Kurset tar fra 8-12 timer å gjennomføre. Vi i anbefaler at du tar deg god tid så du lærer alt på en god måte. Vi dekker hele pensumet til eksamen, med godt skisserte emner og delemner. I tillegg er det quizer og oppgaver underveis for å sørge for at du lærer alt du trenger å kunne.

Dette kurset er laget av profesjonelle instruktører som har tjenestegjort i det Norske Sjøforsvaret, jobbet for RNLI i Storbritannia, og er opplært som RYA-instruktører. De har vokst opp med seilbåter og motorbåter, og jobber i dag som seilbåt- og motorbåtskippere, som instruktører og på ekspedisjoner.

Pris nå: 990,-

30-dagers fornøydgaranti på vårt nettkurs, eller pengene tilbake.

I tillegg til dette kommer Eksamens Avgiften som er 792 NOK. Du kan melde deg på her. www.båtførerregisteret.no

Inkluderer

  • Kursmateriell
  • Oppgaver og spørsmål til hvert del-emne
  • Support og oppfølging av instruktør
  • Øvelses Eksamen på 50 spørsmål til slutt
  • Alt du trenger til kurset er inkludert

I tillegg til dette nettkurset setter vi opp eksamensforberedende hybridkurs som bygger på dette nettkurset og inkluderer eksamen i slutten av hvert kurs. For deg som kjøper eller har kjøpt vårt nettkurs koster dette kun 290,- kr. Oversikt over våres eksamens-forberedende hybridkurs og eksamens-datoer finner du her.

Hos oss er er oppfølging og support viktig. Vi vil derfor prøve å svare så raskt vi kan. Og husk, vi er også godkjent testsenter og hjelper deg med å tilrettelegge eksamen.

Course Content

Expand All