Båtførerprøven Nettkurs

Current Status
Not Enrolled
Price
kr 990,00
Get Started

Få en kick-start på sommeren med båtlappen!

Velkommen til vårt nettkurs til båtførerprøven. Dette er et alt-i-ett-nettkurs, lagt opp på en grundig måte for å forberede deg best mulig til båtførerprøven. Lurset kan du ta i ditt eget tempo, når det måtte passe deg og fra hvor du vil, på enheten du som passer deg. Kurset tar fra 8-12 timer å gjennomføre. Vi i anbefaler at du tar deg god tid så du lærer alt på en god måte. Vi dekker hele pensumet til eksamen, med godt skisserte emner og delemner. I tillegg er det quizer og oppgaver underveis for å sørge for at du lærer alt du trenger til båtførerprøven.

Dette kurset er laget av profesjonelle instruktører som har tjenestegjort i det Norske Sjøforsvaret, jobbet for RNLI i Storbritannia, og er opplært som RYA-instruktører. De har vokst opp med seilbåter og motorbåter, og jobber i dag som seilbåt- og motorbåtskippere, som instruktører og på ekspedisjoner, med mer enn 150 dager på sjøen i året.

Pris nå: 990,-

30-dagers fornøydgaranti på vårt nettkurs, eller pengene tilbake.

I tillegg til dette kommer Eksamens Avgiften som er 792 NOK. Du kan melde deg på her. www.båtførerregisteret.no

Inkluderer

  • Kursmateriell
  • Oppgaver og spørsmål til hvert del-emne
  • Support og oppfølging av instruktør
  • Oppsummering helt på slutten av alt som er spesielt viktig
  • Øvelses Eksamen på 50 spørsmål helt til slutt så du ser hvordan du ligger an
  • Alle som kjøper nettkurs hos Sail On får nå tilgang til 250 flervaglsspørsmål på www.maritimeksamen.no
  • Alt du trenger til kurset er inkludert

I tillegg til dette nettkurset setter vi opp eksamensforberedende hybridkurs som bygger på dette nettkurset og inkluderer eksamen i slutten av hvert kurs. For deg som kjøper eller har kjøpt vårt nettkurs koster dette kun 290,- kr. Oversikt over våres eksamens-forberedende hybridkurs og eksamens-datoer finner du her.

Hos oss er er oppfølging og support viktig. Vi vil derfor prøve å svare så raskt vi kan. Og husk, vi er også godkjent testsenter og hjelper deg med å tilrettelegge eksamen.

Course Content

Expand All