Seil Events og team building for bedrifter

Seilevents med SailOn

Vi gjennomfører mer enn 50 seilevents og RIB-turer for bedrifter hvert år.

Vi har kunnskapen til å levere skreddersydde events, Kick off og team building for bedrifter på og ved sjøen i Vestfold og i hele Oslo fjordområdet. Vi samarbeider tett med flere aktører i Østlandsområdet for å levere riktige tjenester til best mulig kvalitet.

Ta kontakt og se hva vi kan levere for deg.

Vi er spesialister på seilevents og teambuilding ved sjøen. Selv om vi holder til i Vestfold leverer vi fra Oslo i nord, langs hele Oslofjorden til og med Østfold og Strømstad i Øst og til og med Larvik og Stavern  Vest.

Våre seil-arrangementer varer som regel fra 4-8 timer, men det er også fullt mulig å kjøre ett lenger opplegg med overnatting. Vi bruker helt like First 40.7 seilbåter med kvalifiserte skippere og  gode HMS og kvalitetsstyringssystem slik det er pålagt av Sjøfartsdirektoratet i 1400 forskriften. Vi kan gjennomføre seil-turer fra bare noen få deltagere til over 200 personer.

Seilbåt(er) er en spesielt fin arena for mestring, teambuilding, kappseiling, utvikle bedre organisatorisk dynamikk og uformelle møter. Det fungerer også ypperlig som en avkobling til lange seminarer, sommeravslutninger, firmafester og kick-offs.

I tillegg tilbyr vi også følge båt som er en fordel når det er flere båter i aksjon, samt RIB turer skreddersydd for deres ønsker og behov. Med dette har vi mulighet for teambuilding aktiviteter som en del av RIB turen eller landbaserte aktiviteter som å bygge flåter av pappesker man skal paddle ut til bøye, olabilrace, eller “rebus” poster med forskjellige problemløsing som man må løse som team. Forestill deg "the amazing race" med bruk av nettbrett.