Seil Events og Teambuilding for Bedrifter

Play Video

Grønne arrangementer

Vi gjennomfører mer enn 80 seilevents og RIB-turer for bedrifter hvert år. Seiling har lav belastning på nærmiljøet og produserer svært lite miljøgasser. Velger du seiling med Sail On velger du miljøvennlig for ditt neste event.

Vi har kunnskapen og erfaringen til å levere skreddersydde events, Kick off og teambuilding for bedrifter på og ved sjøen i Vestfold og i hele Oslo-fjordområdet. Vi samarbeider tett med flere aktører i Østlandsområdet for å levere de beste tjenestene til best mulig kvalitet.

Ta kontakt og se hva vi kan levere for deg.

LA VINDEN TA DEG MED PÅ EN OPPLEVELSE FOR LIVET

Seilevents med Sail On

Det er noen ting i livet man ikke kan forklare uten å ha opplevd det selv. Seiling er en av de tingene. Det er noe vakkert som skjer når vinden fører deg gjennom vannet, i kontakt med elementene, det blir virkelig en opplevelse for livet.

Vi har kunnskapen og erfaringen til å levere skreddersydde events, Kick-off og teambuilding for bedrifter på og ved sjøen i Vestfold og i hele Oslofjordområdet. Vi samarbeider tett med flere aktører i Østlandsområdet for å levere de beste tjenestene til best mulig kvalitet.

Inkludert

  • Dyktige skippere og instruktører
  • First 40.7 seilbåter eller tilsvarende
  • HMS og Kvalitetsstyringssystem
  • Redningsvester
  • Seiljakke og bukse til alle
  • Mulighet for catering ombord
  • Mestringsfølelse
  • Fokus på god team dynamikk

Priser og Informasjon

Vi har plass til 10 personer per seilbåt

Tid: halv dag (4 timer) og hel dag (8 timer)
Priser: be om et uforpliktende tilbud
Forsikring: båtene er forsikret for events

 

Vi skreddersyr arrangementet for deg

Vi møter dere på en brygge etter deres ønske, for å da sette kursen ut på fjorden. Vi lar vinden føre oss gjennom den fantastiske skjærgården, mens dere blir instruert, står ved roret, drar i tauene, opplever mestring, og opplever hva seiling er. Vi skreddersyr mest for bedrifter som ønsker teambuilding, kick-off, eller en opplevelse til konferansen, festen eller sommeravslutningen, gjerne med et element av konkurranse og kappseiling. Her er firma, vennegjengen, og alle som har lyst på en uforglemmelig opplevelse velkomne.

Det blir en dag med minner, mestring, god mat, hyggelige samtaler, og opplevelser man vil dele resten av livet.

Bestill seilevent i dag.

Kontakt oss så skreddeskyr vi den perfekte dagen.

SET SAIL, TO SEA WE GO

Spørsmål...

Hvem er vi?

Vi er spesialister på seilevents, kick-offs og teambuilding ved sjøen. Selv om vi holder til i Vestfold leverer vi fra Oslo i nord, langs hele Oslofjorden med Østfold og Strømstad i Øst, og med Larvik og Stavern i Vest.

Hvorfor seilbåt?

Seilbåt(er) er en spesielt fin arena for mestring, teambuilding, kappseiling, utvikling av bedre organisatorisk dynamikk og uformelle møter. Det fungerer også ypperlig som en avkobling til lange seminarer, sommeravslutninger, firmafester og kick-offs.

Har du flere spørsmål, eller vil skreddersy din egen dag, ikke nøl med å ta kontakt.

Hva gjør vi?

Våre seilarrangementer varer som regel fra 4-8 timer, men det er også fullt mulig å kjøre ett lenger opplegg med overnatting. Vi bruker helt like First 40.7 seilbåter med kvalifiserte skippere og gode HMS og kvalitetsstyringssystem slik det er pålagt av Sjøfartsdirektoratet. Vi kan gjennomføre seilturer fra bare noen få deltagere til over 200 personer.

Teambuilding?

Vi har fokus på å bygge samspill og mestring ombord, hvor kunden er i fokus. Kappseiling er en god måte å bygge lag på hvor man ser viktigheten av å spille hverandre gode. Det får teamet til å yte sitt ytterste, med høyt fokus, spenning og god lagånd.

I tillegg tilbyr vi også følge båt som er en fordel når det er flere båter i aksjon, samt RIB turer skreddersydd for deres ønsker og behov. Med dette har vi mulighet for teambuilding aktiviteter som en del av RIB turen eller landbaserte aktiviteter som å bygge flåter av pappesker man skal padle ut til bøye, olabilrace, eller “rebus” poster med forskjellige problemløsing som man må løse som team. Forestill deg “the amazing race” med bruk av nettbrett.

Play Video