Om Oss

Screenshot 2020-07-30 at 11.43.05

Daglig Leder

Carl Roar Aamli er daglig leder i Sail On AS og har mange år med erfaring på havet. Han har tjenestegjort i det Norske Sjøforsvaret, jobbet for RNLI i Storbritannia, og er opplært som RYA-instruktører. I dag er han daglig leder i Sail On AS, men er ofte også på ekspedisjoner eller oppdrag som seilbåt eller motorbåt skipper.

Hvem er vi?

Sail On AS er en event og kurs bedrift som holder til i Vestfold, men leverer opplevelser i hele oslofjorden. Vi har mange år erfaring med levering av kurser, seilevents, RIB-events og ekspedisjoner. Vi lengter etter å se mennesker ha det gøy på havet og oppleve mestring. Derfor tilbyr vi kurser slik at mennesker kan få en praktiske erfaringen som kreves å være ut på sjøen, men også events som gir mennesker opplevelser de kan ha for resten av livet.

_KAP3225
DSC_0037

Vårt Mål

Vi lengter etter å se mennesker skape opplevelser på havet, oppleve mestring, og lære å jobbe sammen. Derfor tilbyr vi kurser, opplevelser, ekspedisjoner, og events. Målet er at du skal kunne gå fra null sjø erfaring til å være komfortabel på havet gjennom våre kurs. Men også tilby opplevelser som kan gi deg en smak av havet kanskje for første gang.

Hva gjør vi?

Vi vil at Sail On AS skal være et “one stop” sted for deg som vil komme deg up på havet. Uansett om det er en tur med utdrikningslaget eller om du er noen som vil gjøre en karriere ut i fra å være på sjøen. Her er det ingen begrensinger. Derfor arbeider vi innenfor 4 hoved områder.

DSC_0415

Klar til å finne ut mer?

Kontakt oss i dag så skal vi planlegge den beste opplevelsen.