Om Oss

Screenshot 2020-07-30 at 11.43.05

Daglig Leder

Carl Roar Aamli er daglig leder i Sail On AS og har mange år med erfaring på havet. Han har tjenestegjort i det Norske Sjøforsvaret, jobbet for RNLI i Storbritannia, og er opplært som RYA-instruktører. I dag er han daglig leder i Sail On AS, men er ofte også på ekspedisjoner eller oppdrag som seilbåt eller motorbåt skipper.

Hvem er vi?

Sail On AS er en event og kurs bedrift som holder til i Vestfold, men leverer opplevelser i hele oslofjorden. Vi har mange år erfaring med levering av kurser, seilevents, RIB-events og ekspedisjoner. Vi lengter etter å se mennesker ha det gøy på havet og oppleve mestring. Derfor tilbyr vi kurser slik at mennesker kan få en praktiske erfaringen som kreves å være ut på sjøen, men også events som gir mennesker opplevelser de kan ha for resten av livet.

_KAP3225
DSC_0037

Vårt Mål

Vi lengter etter å se mennesker skape opplevelser på havet, oppleve mestring, og lære å jobbe sammen. Derfor tilbyr vi kurser, opplevelser, ekspedisjoner, og events. Målet er at du skal kunne gå fra null sjø erfaring til å være komfortabel på havet gjennom våre kurs. Men også tilby opplevelser som kan gi deg en smak av havet kanskje for første gang.

Hva gjør vi?

Vi vil at Sail On AS skal være et “one stop” sted for deg som vil komme deg up på havet. Uansett om det er en tur med utdrikningslaget eller om du er noen som vil gjøre en karriere ut i fra å være på sjøen. Her er det ingen begrensinger. Derfor arbeider vi innenfor 4 hoved områder.

Kurs

Sail On tilbyr kurs for alle nivåer. Helt fra begynnelsen med båtførerprøven til ICC. Målet er at vi skal kunne ta deg med på reisen fra å være en nybegynner på havet til en mester som kan gjøre den som en karriere om du skulle ønske det. Uansett hvilken nivå du ligger på så har vi et kurs som du kan hoppe på som blir perfekt for deg.

I tillegg til dette så har vi seilkurs som gir deg kompetanse og erfaringen som du trenger for å seile på havet. Seiling er en flott transport middel på havet, og mye av det du lærer med seilbåt er lett overførbart til motorbåt. 

Events

Vi gjennomfører mer enn 50 seilevents og RIB-turer for bedrifter hvert år.

Vi har kunnskapen og erfaringen til å levere skreddersydde events, Kick off og teambuilding for bedrifter på og ved sjøen i Vestfold og i hele Oslo-fjordområdet. Vi samarbeider tett med flere aktører i Østlandsområdet for å levere de beste tjenestene til best mulig kvalitet.

Det er noen ting i livet man ikke kan forklare uten å ha opplevd det selv. Seiling og RIB er to av de tingene.

Ekspedisjoner

Det som er så vakkert med havet er at det er nesten ikke noe begrensinger på hvor vi kan dra og derfor kan en dags tur ikke være nok. Derfor har vi mulightene til å sette opp lengere overnattings turer så langt ned som Danmark, Øst som sverige, og Nord som Lofoten. Er dette noe du ønsker så kan du ta kontakt, så skal vi se hva vi kan sette opp for deg.

Seilbåtutleie

Har du mye erfaringen og ønsker å leie seilbåt kan du leie båt hos oss. Sail On leier ut seilbåter slik at du kan nyte tiden på sjøen, ha det gøy og få de gode opplevelsene med de som betyr mest for deg. For å finne ut mer gå til denne siden: https://www.sailon.no/leie-seilbat/

DSC_0415

Klar til å finne ut mer?

Kontakt oss i dag så skal vi planlegge den beste opplevelsen.