Om Oss

Hvem er vi?

Sail On AS er en event- og kursbedrift som holder til i Vestfold, som leverer opplevelser i hele oslofjorden og langs kysten på østlandet og Bohuslen. Vi har mange års erfaring med levering av kurs, seilevents, RIB-events og ekspedisjoner. Vi lengter etter å se mennesker ha det gøy på havet og oppleve mestring. Derfor tilbyr vi kurs slik at mennesker kan få den praktiske erfaringen som kreves for å være på sjøen, men også events som gir mennesker opplevelser de kan ha for resten av livet.

_KAP3225
Carl Roar Aamli juni 2019 – Kopi

Daglig leder

Carl Roar Aamli startet Sail On AS og har mange år med erfaring på havet. Han har tjenestegjort i det Norske Sjøforsvaret, jobbet for RNLI i Storbritannia, og er opplært som RYA-instruktører. Han er tidligere daglig leder i Sail On AS, og er nå arbeidende styreleder. Carl Roar er skipper og instruktør, og er som regel ute på events, kurs, ekspedisjoner eller andre oppdrag.

Ruud Flietstra

Prosjekter, instruktør og skipper

Ruud Flietstra er utdannet industri- og motormekaniker og er opprinnelig fra Nederland. Gjennom en årrekke har han opparbeidet seg erfaring som skipper hos båtverksted og innenfor turisme.

I Sail On har Ruud ansvaret for alt som blir gjennomført med RIB samt alt det tekniske som hører til med flåten. I tillegg til Norsk snakker han Nederlansk, Engelsk og litt Tysk.

Haakon Seeberg

Prosjekter, instruktør og skipper

Haakon Seeberg er utdannet pedagog og har livslang maritim erfaring. Han har vokst opp i havgapet og har få barndomsminner som ikke inneholder en eller annen form for båtliv.

Haakon er opptatt av sjømannskap og sikkerhet til sjøs og har erfaring fra Kystvakten som navigatør og som skipper i Redningsselskapet de siste 20 årene. Han har lang seilerfaring og har i flere år jobbet på en ishavsskute fra 1800-tallet og som skipper i markedet som tilbyr kurs og opplevelser med seilbåter og RIB.

Deg?

I Sail On er vi alltid på utkikk etter kvalifiserte folk som kan ta på seg oppdrag som selvstendig skipper både med RIB og/eller seilbåt. Det kan være perfekt for deg som jobber turnus, har maritim erfaring og  de nødvendige sertifikatene.

Ta kontakt hvis det er av interesse, og send oss din seil/RIB-CV og kopi av sertifikater og kurs!

wp-wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-norsk-farger

Miljøfyrtårn

Sommeren 2022 mottok Sail On AS sin Miljøfyrtårn-sertifisering.

Vi er stolte over å å være miljøfyrtårn sertifisert. Dette forplikter oss til å hele tiden vurdere vårt miljømessige fotavtrykk og gjøre endringer som bedre tar vare på naturen og havet.

DSC_0037

Vårt Mål

Vi lengter etter å se mennesker skape opplevelser på havet, oppleve mestring, og lære å jobbe sammen. Derfor tilbyr vi kurs, opplevelser, ekspedisjoner og events. Målet er at du skal kunne gå fra null sjøerfaring til å være komfortabel på havet gjennom våre kurs. Men også tilby opplevelser som kan gi deg en smak av havet kanskje for første gang.

Miljøfokus

Vinteren og våren 2022 har Sail On AS hatt en total revisjon av sitt HMS-, KS- og Miljøledelsessystem med det formål å bli enda bedre i alle ledd, og ikke minst for å se hvor vi kan bidra for å redusere vår virksomhets belastning på miljøet.

Ønsker du å se vår klima- og miljørapportering klikk her: https://rapportering.miljofyrtarn.no/stats/143263

Hva gjør vi?

Vi vil at Sail On AS skal være et “one stop” sted for deg som vil komme deg ut på havet. Uansett om det er en tur med utdrikningslaget eller om du er noen som vil gjøre en karriere ut i fra å være på sjøen. Her er det ingen begrensinger. Derfor arbeider vi innenfor 4 hoved områder.

DSC_0415

Klar til å finne ut mer?

Kontakt oss i dag så skal vi planlegge den beste opplevelsen.