Om Oss

Screenshot 2020-07-30 at 11.43.05

Daglig Leder

Carl Roar Aamli er daglig leder i Sail On AS og har mange år med erfaring på havet. Han har tjenestegjort i det Norske Sjøforsvaret, jobbet for RNLI i Storbritannia, og er opplært som RYA-instruktører. I dag er han daglig leder i Sail On AS, men er ofte også på ekspedisjoner eller oppdrag som seilbåt- eller motorbåtskipper.

_41A6590

Eventkoordinator

Thomas Andersen er eventkoordinator i Sail On AS og har mange års erfaring i markedsføring og logistikk. Oppvokst og bosatt i skjærgården.

wp-wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-norsk-farger

Miljøfyrtårn

Sommeren 2022 mottok Sail On AS sin Miljøfyrtårn-sertifisering.

Hvem er vi?

Sail On AS er en event- og kursbedrift som holder til i Vestfold, men leverer opplevelser i hele oslofjorden. Vi har mange års erfaring med levering av kurs, seilevents, RIB-events og ekspedisjoner. Vi lengter etter å se mennesker ha det gøy på havet og oppleve mestring. Derfor tilbyr vi kurs slik at mennesker kan få den praktiske erfaringen som kreves for å være på sjøen, men også events som gir mennesker opplevelser de kan ha for resten av livet.

_KAP3225
DSC_0037

Vårt Mål

Vi lengter etter å se mennesker skape opplevelser på havet, oppleve mestring, og lære å jobbe sammen. Derfor tilbyr vi kurs, opplevelser, ekspedisjoner og events. Målet er at du skal kunne gå fra null sjøerfaring til å være komfortabel på havet gjennom våre kurs. Men også tilby opplevelser som kan gi deg en smak av havet kanskje for første gang.

Miljøfokus

Vinteren og våren 2022 har Sail On AS hatt en total revisjon av sitt HMS-, KS- og Miljøledelsessystem med det formål å bli enda bedre i alle ledd, og ikke minst for å se hvor vi kan bidra for å redusere vår virksomhets belastning på miljøet.

Ønsker du å se vår klima- og miljørapportering klikk her: https://rapportering.miljofyrtarn.no/stats/143263

Hva gjør vi?

Vi vil at Sail On AS skal være et “one stop” sted for deg som vil komme deg ut på havet. Uansett om det er en tur med utdrikningslaget eller om du er noen som vil gjøre en karriere ut i fra å være på sjøen. Her er det ingen begrensinger. Derfor arbeider vi innenfor 4 hoved områder.

DSC_0415

Klar til å finne ut mer?

Kontakt oss i dag så skal vi planlegge den beste opplevelsen.