RIB-tur og team building for bedrifter

RIB-event med SailOn

Vi gjennomfører mer enn 50 seilevents og RIB-turer for bedrifter hvert år.

Vi har kunnskapen til å levere skreddersydde events, Kick off og team building for bedrifter på og ved sjøen i Vestfold og i hele Oslo fjordområdet. Vi samarbeider tett med flere aktører i Østlandsområdet for å levere riktige tjenester til best mulig kvalitet.

Nytt av året er vår nye Ring 950 Powercraft m/600hk med 12 passasjerplasser slik at vi kan levere enda bedre turer og tilbud til våre kunder. Dersom dere trenger plass til flere, skaffer vi inn de nødvenige RIBene for dere.

Ta kontakt og se hva vi kan levere for deg.

Vi er spesialister på RIB-turer og team building ved sjøen. Selv om vi holder til i Vestfold leverer vi fra Oslo i nord, langs hele Oslofjorden, hele Østfold til og med Strømstad og hele Vestfold og Telemark.

Våre RIB-turer varer alt fra 1-4 timer, men det er også fullt mulig å kjøre ett lengere opplegg med overnatting, som Svenner, Færder, Fulehuk, Vederöarna.

Vi har nettopp kjøpt inn en Ring 950 Powercraft m/600hk med plass til 12 passasjerer og som føres av kun kvalifiserte skippere. Vi har  gode HMS og kvalitetsstyringssystem slik det er pålagt av Sjøfartsdirektoratet i 1400 forskriften.

Vi har også partneravtaler med de aller fleste leverandører av RIB i hele Oslofjorden om det er behov for flere båter. Da vet vi at du alltid får de beste båtene, beste turene og de beste opplevelsene.

Vi kan gjennomføre teambuilding og andre typer bedrifts arrangementer for alt fra bare noen få til over 200 personer.

RIB er ett spesielt effektivt, morsomt og trygt fremkomstmiddel på sjøen. Vi krydrer alltid turene våre med gode historier og skjærgårdsafari med fine naturopplevelser. Men vi kan også levere rene transport etapper når det er ønskelig.

Populære etapper er Tjøme og Nøtterøy rundt, hvor vi kan legge inn stopp og forfriskninger på steder som Færder fyr, Bolærne, Svenner m.m. Dette kan fint kombineres med team building, og er en fin arene for uformelle møter. Det fungerer også ypperlig som en avkobling til lange seminarer, sommeravslutninger, firmafester og kick-offs.

Vi blir ofte brukt til utdrikningslag hvor vi kan tilby en rekke pakker. Det er bare å ta kontakt så skreddersyr vi dette sammen med deg.

Vi har god erfaring med team building aktiviteter med utgangspunkt i RIB turen, eller landbaserte aktiviteter som å bygge flåter av pappesker man skal paddle ut til bøye, olabilrace, eller “rebus” poster med forskjellige problemløsing som man må løse som team med bruk av nettbrett.

Vi tilbyr også lengre turer og kan være transport og støttebåt ved overnatting på steder som Fulehuk Fyr, Færder Fyr, Svenner Fyr, Jomfruland, Vederöerna og andre kystledshytter og skjærgårdsdestinasjoner.