RIB-tur og Teambuilding for Bedrifter

Skreddesydde RIBturer (JuleRIB)

Vi har kunnskapen til å levere skreddersydde events, Kick off og team building for bedrifter på og ved sjøen i Vestfold og i hele Oslo fjordområdet. Vi tilbyr Jule-RIB for de som ønsker en ekstra opplvelse i forbindelse med julebordet, eller møtene fremover. Og fortsetter å tilby RIB gjennom hele vinteren så lenge vær og temperatur tillater dette. Vi samarbeider tett med flere aktører i Østlandsområdet for å levere riktige tjenester til best mulig kvalitet.

Miljøfokus

Vinteren 2022 har Sail On hatt spesielt fokus på M i HMS - miljø. Det betyr at vi skal tenke minst mulig belastning på miljøet i alle ledd. Velger du Sail On, velger du et grønnere alternativ. Hvordan gjør vi det:

  • Velger lokale arrangører, da reduseres utslipp ved unødvending transport
  • Vi tar hensyn til nærmiljøet, dyrelivet og skjærgården og velger ruter og hastigheter i sårbare området for å ta hensyn til dette

Ta kontakt og se hva vi kan gjøre for deg.

OPPLEV EKTE FART PÅ HAVET – EN DAG FYLT MED SPENNING, MORO, OG MASSE VANN

RIB-Event med SailOn

Når noen tenker på fart, så forestiller man seg ofte raske biler, motorsykler, fly, og kanskje til og med raske dyr. En RIB-tur tar alt det til et annet nivå. På en RIB-tur med oss får du kontrasten mellom havrafting, som er en fartsfylt opplevelse på havet og i bølger, og RIB-safari som er en unik måte å se den fantastisk fine skjærgården og dyrelivet på nært hold, en opplevelse fylt med undring og adrenalin.

Vi har kunnskapen til å levere skreddersydde events, Kick-off og teambuilding for bedrifter på og ved sjøen i Vestfold og i hele Oslofjordområdet. Vi samarbeider tett med flere aktører i Østlandsområdet for å levere riktige tjenester til best mulig kvalitet.

Inkludert

  • Dyktige skippere og instruktører
  • RIBer med plass til 12 passasjerer
  • HMS og Kvalitetsstyringssystem
  • Redningsvester
  • RIB-dresser
  • Mulighet for catering ombord
  • En oppelvesle for livet
  • Fokus på sikkerhet

Priser og Informasjon

Tilbudet gjelder for opp til 12 personer per båt.

Tid: Alt fra 1 time til en hel dag på fjorden
Priser: be om et uforpliktende tilbud
Forsikring: båtene er forsikret for events

 

Vi skreddersyr arrangementet for deg

RIB er en svært anvendelig båt som tåler veldig mye juling, og brukes til alt fra militæret og redningsaksjoner, til fantastiske turer ut på vakre Oslofjorden.

Dere blir møtt på en brygge nærme dere, og setter kursen ut mot havet, et fyr, en øy eller en restaurant. Du vil se fjorden og skjærgården på en måte du ikke har gjort før. Turene våre blir da krydret med gode historier, skjærgårdssafari med fine naturopplevelser og havrafting.

Vi tilpasser eventen for familier, teambuilding, utdrikningslag, bursdagsfeiring, og alle andre situasjoner, slik at dagen blir akkurat som du trenger det.

Bestill RIB-event i dag.

Kontakt oss så skreddeskyr vi den perfekte dagen.

SPEED IS NOT LIMITED TO LAND OR AIR

Spørsmål...

Hvem er vi?

Vi er spesialister på RIB og Seilevents, kick-offs og teambuilding ved sjøen. Selv om vi holder til i sentralt i Vestfold med Tønsberg, Sandefjord og Færder skjærgården som nærmeste lekegrind, leverer vi turer fra Oslo i nord, langs hele Oslofjorden med Østfold og Strømstad i Øst, og med Larvik og Stavern, Langesund, Jomfruland og Helgeroa i Vest.

Hvorfor RIB?

RIB er ett spesielt effektivt, morsomt og trygt fremkomstmiddel på sjøen. Vi krydrer alltid turene våre med gode historier og skjærgårdssafari med fine naturopplevelser. Men vi kan også levere rene transportetapper, og skjærgårds-TAXI når det er ønskelig.

Eksempel på en tur?

Populære etapper er Tjøme og Nøtterøy rundt, hvor vi kan legge inn stopp og forfriskninger på steder som Færder fyr, Fulehuk, og Bolærne. Eller Sandefjord, Larvik, Viksfjord, Stavern og Svenner Fyr. Dette kan fint kombineres med teambuilding, og er en fin arene for uformelle møter. Det fungerer også ypperlig som en avkobling til lange seminarer, sommeravslutninger, firmafester og kick-offs.

Har du flere spørsmål, eller vil skreddersy din egen dag, ikke nøl med å ta kontakt.

Hva gjør vi?

Våre RIB-turer varer alt fra 1-4 timer, men det er også fullt mulig å kjøre ett lengere opplegg med overnatting. Hvorfor ikke ta turen ned til Väderöarna med overnatting? Vi kan gjennomføre teambuilding og andre typer bedrifts arrangementer for alt fra bare noen få til over 200 personer. Vi har også partneravtaler med de aller fleste leverandører av RIB i hele Oslofjorden om det er behov for flere båter. Da vet vi at du alltid får de beste båtene, beste turene og de beste opplevelsene.

Teambuilding?

I tillegg tilbyr vi også følge båt som er en fordel når det er flere båter i aksjon, samt RIB turer skreddersydd for deres ønsker og behov. Med dette har vi mulighet for teambuilding aktiviteter som en del av RIB turen eller landbaserte aktiviteter som å bygge flåter av pappesker man skal padle ut til bøye, olabilrace, eller “rebus” poster med forskjellige problemløsing som man må løse som team. Forestill deg “the amazing race” med bruk av nettbrett.