Seilkurs

 

Miljøfokus

Vinteren 2022 har Sail On hatt spesielt fokus på M i HMS - miljø. Det betyr at vi har gått over alle ledd i våre arrangementer og kurs, og har gjort tiltak for å mest mulig redusere vår belastning på miljøet. Når du velger Sail On er du med på å velge ett grønnere alternativ.

Seilkurs med SailOn!

Mestring og Seilglede

Seiling gir deg en unik opplevelse til å oppleve naturen, føle elementene og være tilstede i nuet og kjenne på mestring. Om du er nybegynner eller viderekommen er du velkommen på seilkurs. Uansett om du er fra Tønsberg, Sandefjord, Nøtterøy eller hvor som helst i landet så er våre kurs får deg.

100% fornøyd eller pengene tilbake

Alle våre kurs og seilskoler har fornøydgaranti. Vi har som mål å levere kurs av høy kvalitet, hvor alle er fornøyd.

Mannskapskurset - en introduksjon til seiling for nybegynnere

Dette seilskurset er for deg som er helt eller nesten ny til seiling og båt, eller er ute etter en praktisk innføring i båt som en del av båtførerprøven. Derfor tilbyr vi nå en rabatt på kr 500.- på nettkurs for båtførerprøven til alle som tar seilkurs hos Sail On.

"Vi tilbyr nå en rabatt på kr 500.- på nettkurs for båtførerprøven til alle som tar seilkurs hos Sail On"

Her lærer du mye godt sjømannskap, sikkerhet og manøvrering av båt, håndtering av seil, seiltrim, styring av båt og masse seiling. Kurset vil derfor passe alle som ønsker en introduksjon til seiling, eller for deg som bare trenger å lære godt sjømannskap og få praktisk innføring i båt som en del av båtførerprøven. Du trenger derfor ikke å ha en drøm om å lære å seile for å være med på dette kurset, selv om seiling er en stor del av kurset.

Kurset kan tas som 2 dagers helgekurs fra kl 10-17 begge dager. Andre tider i uken kan også settes opp, så sjekk datoene for å finne et kurs som passer for deg.

Kursene kan av og til være tospråklig Norsk / Engelsk.

Pris 4 990,-

ICC Day Skipper og Kompetent Mannskap

1. Kompetent Mannskap tar deg fra nybegynner til kompetent mannskap og fungere både for deg som er helt ny til seiling, men kan også fungerer som påbygning til vårt 2 dagers nybegynnerkurs og ønsker å bli en enda bedre seiler og vaktleder. Sammen med vårt nettkurs til båtførerprøven som du får med gratis til dette kurset gir dette et veldig godt grunnlag for å bestå båtførerprøven.

2. ICC Day skipper er for viderekomne som ønsker å ta tak i skipperrollen, samt vurderer eller ønsker å ta ICC praktisk utsjekk. Det fungerer fint som påbygning fra mannskapskurset, eller kompetent mannskap, eller for deg som allered har en del erfaring. Du må ha bestått båtførerprøven før du kan ta ICC eksamen, derfor får du gratis tilgang til vårt nettkurs til båtførerprøven til dette kurset.

Kurset dekker hele ICC pensumet til den praktiske eksamen. ICC eksamen avtales separat, og det er som regel mulig å ta dette siste kursdag.

Kursene kan av og til være tospråklig Norsk / Engelsk.

Dersom kurset du ønsker er fullbooket, send oss en epost så sier vi ifra om det blir en ledig plass, eller når nye kursdatoer blir satt opp.

Havseilingskurs til Skagen

Vårt havseilingskurs er  lagt opp til deg som allerede har en del erfaring og som ønsker å få erfaring i langseilas på åpent hav, og navigering utenfor, og langs kysten. Dette gjør vi i kombinasjon med kos og hygge i de havnene vi kommer til. Kurset bygger fint på våres mannskapskurs, kompetent mannskap , og ICC Day skipper kurs, og er med å bygge nødvendig erfaring. Kurset kan fint kombineres med å ta ICC eksamen etter kurset om du er klar for dette etter avtale.

Kursene kan av og til være tospråklig Norsk / Engelsk.

Pris fra 7 990,-:

ICC eksamen - 3990,-

Vi kan tilby ICC praktisk utsjekk som en del av en kurspakke, eller til deg som privatist i en av våre båter, eller din egen båt. Dersom du tar ICC som en del av en av våre seilkurs får du 500 kr rabatt på ICC eksamen.

Du kan klikke her for å lese mer om hva ICC er.