Mannskapskurs – 2 dagers seilkurs for nybegynnere

Informasjon

Dette seilskurset er for deg som er helt eller nesten ny til seiling og båt. Her lærer du mye godt sjømannskap, sikkerhet og manøvrering av båt, håndtering av seil, seiltrim, styring av båt og masse seiling. Kurset vil derfor passe alle som ønsker en introduksjon til seiling, eller for deg som bare trenger å lære godt sjømannskap og få praktisk erfaring i båt som en del av båtførerprøven.

Ved seiling vil du oppleve sjøen fra en annen side. Du kommer nærmere elementene og er avhengig av at du vet hva du holder på med for å bidra som mannskap. Trivselen øker når man aktivt deltar i seiling som å stå ved roret, trimme seilene eller følge med i kartet.

Trygghet, sikkerhet og trivsel vil alltid være viktig når man er på sjøen, og er derfor en sentral del i alle våre seilkurs.

Det skal være lett å komme igang med seiling. Det er en utrolig fin aktivitet, og vi hjelper deg i gang og viser deg veien videre så du kan utvikle seilingen din til det nivået du seøv ønsker.

Varighet: Kurset går over 14-15 timer. I helgene går det over 2 dager fra kl.10-1700 begge dager. I ukedagene går det fra kl 17-22 over 3 dager.

Kursinnhold: Grunnleggende seilteori, enkel navigasjon, sjøvett, vikepliktsregler, sikkerhet, utkikk, rortjeneste, MOB, fortøyning og sjømannskap

Mål: Å kunne delta aktivt som mannskap på de fleste seilbåter, samt lære seg grunnleggende sjømannskap og båthåndtering, delta posstivit på de fleste seilbåter

Forkunnskap: Ingen

Båtførerprøven: Alle som tar våre seilkurs får 500 kr i rabatt på vårt nettkurs til båtførerprøven dersom du ikke allerede har den tilgangen. Ta kontakt for rabattkode om du ikke har fått den på epost.

Bok: Seilbåt av Sarah Hopkinson.

Mat og drikke: Ta med matpakke og drikke til lunsj. Kaffe og noe å bite i har vi i båten.

Nybegynnerkurset kan inngå i en større pakke med Båtførerprøven og ICC Day Skipper kurs,  ICC praktisk utsjekk (eksamen). Her har du mulighet til å gå fra ingen erfaring til ICC skipper på kort tid.

 

PS: Noen av våre seilkurs har engelsktalende deltagere og vil da bli undervist to-sråklig engelsk og norsk, eller for det meste engelsk om det er greit for alle på kurset.
– 13-14 mai blir på både engelsk og norsk

PS: Some of our sailing courses will hav english speaking partisipants and will be taught bilingual english and norwegian, or just english provided all on the course is ok with that.
 – 13-14 may will be taught bilingual

Timeplan

2 dagers seilkurs

10 - 1700
lørdag
10 - 1700
søndag

Meld deg på

Hele Kurset
4990 NOK
Available Billetter: 5

Mannskapskurs i seiling + nettkurs til båtførerprøven Det blir sendt ut informasjon om begge kursene til din epost. Detaljert informasjon om kurset blir sendt ut noen dager før kurset. Ta kontakt dersom du ikke har fått tilgangen du skal ha til nettkurset, eller om det er noe du lurer på.

Hele Kurset billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.
Stikkord: , ,

Dato

03 - 04/06/23

Tid

10:00 - 17:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 03 - 04/06/23
  • Tidspunkt 04:00 - 11:00

Kostnad

kr4 990

Etiketter

Nybegynner
Solnes Båtforening

Sted

Solnes Båtforening
Solnesveien 100, 3159 Melsomvik
Nettsted
https://www.havneweb.no/solneshavn/

Arrangør

Sail On AS
Telefon
94 00 21 01
E-post
kurs@sailon.no
Nettsted
https://sailon.no
Registrere

Foredragsholder

Neste Forekomst