Båtførerprøven for Politihøgskolen i Bodø

Båtførerprøven 2 dagers kurs på PHS i Bodø kombinerer det beste fra klasseromskurs og nettkurs. Kurset kommer i 4 deler som til sammen danner en komplett læringsopplevelse slik at du har best mulig forutsetninger for å bestå båtførerprøven.

Hvem er kurset for? Kurset er lukket og kun for PHS studenter og ansatte, og deres familie og bekjente (forutsetter at man får komme inn på campus i følge med student eller ansatt).

Kurset er delt opp i 4 deler:

  1. Fredag 19.april kl 16:00-20:00 i et auditorie/klasserom på PHS i Bodø. Her går vi gjennom alt som er grunnleggende, viktig og vanskelig i pensumet.
  2. Jobbe deg gjennom nettkurset som tar fra 8-12 timer, med undervisning, quizer og oppgaver.
  3. Søndag 21.april kl. 10:00-13:00 i et auditorium/klasserom på PHS i Bodø. Her tar vi oss spesielt god tid til å svare på alt du måtte ha av spørsmål til pensun, nettkurs og annet. I tillegg repeterer vi alt som er spesielt viktig.
  4. Eksamen avholdes siste kursdag kl. 13:30-15:00

Hva koster kurset for deg som er tilknyttet PHS ?

  1. Selve kurset koster 1 290,- kr.
  2. Du er selv ansvarlig for å registrerer deg opp til eksamen via www.båtførerregisteret.no samt betale eksamensgebyret på 874,- kr før du tar eksamen.
  3. Totalt kommer kurs og eksamen på 2 164,- kr

Klasseromsundervisning: Dagene i klasserommet dekker pensumet til båtførerprøven samt at vi går grundig gjennom det som er vanskelig og spesielt viktig, samt at vi tar oss god tid til spørsmål du måtte ha fra nettkurset. Skriv gjerne ned spørsmålene dine underveis i nettkurset slik at du er sikker på at vi får med oss alt.

Nettkurset: Når du bestiller kurset vil du automatisk få tilgang til nettkurset. Du logger deg inn med VIPPS eller eposten du brukte når du bestilte kurset, samt passordet du lagde. Du kan lese mer om nettkurset her. Du må gjerne jobbe deg gjennom nettkurset før første kursdag, og du må ha jobbet deg grundig gjennom hele nettkurset, inkludert alle spørsmål og oppgaver før 2.kursdag. Dette vil ta fra 8-12 timer, så sett av god tid til dette. Begynn gjerne på nettkurset med en gang.

Eksamen: Når vi er ferdig med klasseromskurset legger vi til rette for eksamen.  Selve eksamen tar inntil 1 time. Dersom du har krav på ekstra tid, ta med en legeerklæring på dette, så kan vi gi deg 20 minutter ekstra tid til eksamen. Du må si fra til oss før siste kursdag.

Det er ikke behov for noen ekstra kursbok da du får alt du trenger i dette kurset. Men dersom du ønsker en kursbok allikvel, anbefaler vi “Båtførerprøven i teori og praksis” som kan bestilles fra Engelsborg Media. Andre kursbøker på emnet fungerer også utmerket, så det er ikke behov for å kjøpe en ny bok om du allerede har en liggende, eller kjenner noen som har en eller finner en på et bibliotek.

Husk å møte uthvilt, forberedt og motivert til  kursdagene. Ta med egen matpakke, snacks og drikke om du trenger det, samt PC eller noe for å ta notater på og med, blyant og viskelær og egen kalkulator.

Før siste kursdag MÅ du registrere deg opp til eksamen på www.båtførerregisteret.no. Du MÅ betale eksamensgebyret på 874,- når du registrerer deg. Eksamensgebyret som går til Norsk Test kommer i tillegg til kurset. Du MÅ også laste opp ett godkjent bilde av deg selv, dette skal bli bildet på beviset ditt og må holde høy standard iht. politiets passfoto-mal. Husk å ta med gyldig ID (politiskilt, pass eller førerkort) som må vises før du kan ta eksamen.

For mer informasjon og vilkår se selve nettsiden for båtførerprøven. Pensumet til båtførerprøven finner du her.

Dersom du ikke består eksamen må du vente 14 dager og du må betale et kontinueringsgebyr til Norsk Test. Du har tilgang til nettkurset i opp til 1 år.

Ved å melde deg selv eller andre på kurset aksepterer du at påmeldingen er bindende. Dersom noe kommer i veien for å delta på kurset, si ifra så raskt som mulig så skal vi prøve å finne en god løsning.

Betaling: Du betaler for kurset med kort når du melder deg på. Din påmelding er bindende. Men si fra i god tid dersom du ikke har anledning til å delta så skal vi prøve å finne en god løsning for deg.

For andre kjøpsvilkår kan du les om dem her.

Dersom det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss hos Sail On på 94 00 21 01 eller epost kurs@sailon.no

Timeplan

Fredag 19.april

1600 - 2000
Klasseromsundervisning
Auditoriumet
Høyttalere:
Haakon Seeberg

Lørdag 20. april - nettkurs

Søndag 21.april

1000 - 1300
Klasseromsundervisning
Auditoriumet
Høyttalere:
Haakon Seeberg
1315 - 1330
Klargjøre til eksamen
sette opp datarom og registrere alle til eksamen
1330 - 1500
Eksamen til Båtførerprøven
PC rommet
Høyttalere:
Haakon Seeberg
Haakon Seeberg
Haakon Seeberg
Skipper og instruktør hos Sail On AS

Meld deg på

Båtførerprøven Politihøyskolen i Bodø
1 290,-kr
Available Billetter: 58

Komplett båtførerprpøven kurs, med tid for båtførereksamen på slutten av kurset.

"Båtførerprøven Politihøyskolen i Bodø" billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.
Stikkord:

Dato

19 - 21/04/24

Tid

16:00 - 20:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 19 - 21/04/24
  • Tidspunkt 10:00 - 14:00

Kostnad

kr1 290

Mer info

Les mer

Etiketter

Nybegynner

Sted

PHS Bodø
PHS Bodø
Universitetsaleen 1, 8026 Bodø
Nettsted
https://www.politihogskolen.no/om-oss/studiesteder/bodo/
Kategori

Arrangør

Sail On AS
Telefon
94 00 21 01
E-post
kurs@sailon.no
Nettsted
https://sailon.no
Registrere

Foredragsholder