Båtførerprøven for Politihøyskolen i Bodø

INFORMASJON

Båtførerprøven hybridkurs kombinerer det beste fra nettkurs og det beste fra klasseromskurs. Kurset kommer i 3 deler som til sammen danner en komplett læringsopplevelse slik at du har best mulig forutsetninger for å bestå båtførerprøven.

Kurset er delt opp i 3 deler:

  1. Vi anbefaler på det sterkeste at du i forkant av kurset jobber deg grundig gjennom nettkurset til båtførerprøve som du får tilgang til kort tid etter at du har meldt deg på. Dette dekker hele pensumet, komplett med oppgaver og spørsmål og har en verdi på 990,- kr
  2. Du får gratis tilgang til 250 spørsmål til pensum på maritimeksamen.no. På denne måten kan du teste deg selv etter nettkurset på det du kan, og holde kunnskapen ved like
  3. Undervisningsdag på PHS i Bodø søndag 12.februar kl.9:00-17:00  i auditoriet på PHS i Bodø. Her går vi gjennom hele pensum, alt som er vanskelig og spesielt viktig i pensumet til båtførerprøven, og tar oss tid til spørsmål du måtte ha til pensumet.
  4. Eksamen avholdes siste kursdag fra ca. kl. 15:30 i PC rommet på PHS i Bodø

Hva koster kurset for deg som er PHS student?

  1. Selve kurset koster 990,- kr.
  2. Du er selv ansvarlig for å registrerer deg opp til eksamen via www.båtførerregisteret.no samt betale eksamensgebyret på 837,- kr før du tar eksamen.
  3. Totalt kommer kurs og eksamen på 1827,- kr

Nettkurset: Når du bestiller kurset vil du i løpet av kort tid (maks 12 timer) bli sendt en epost med informasjon om hvordan du logger deg inn på vårt nettkurs. Du kan lese mer om nettkurset her. Fordi pensumet til båtførerprøven er omfattende anbefaler vi på det sterkeste at du jobber deg grundig gjennom hele nettkurset, inkludert alle spørsmål og oppgaver før kurset starter 12.februar. Dette vil ta fra 8-12 timer, så sett av god tid til dette før datoen til klasseromskurset. Begynn gjerne på nettkurset med en gang, slik at du ikke må mase deg igjennom dette rett før kurset i klasserommet begynner. I tillegg til nettkurset får du gratis tilgang maritimeksamen.no hvor du får gratis tilgang til 250 spørsmål til pensum. Jobb deg gjennom disse de siste dagene før kurset for å være best mulig forberedt. Du logger deg på begge stedene med epost adressen du oppgir når du melder deg på kurset.

Klasseromsundervisning: Selve kurset i klasserommet dekker pensumet til hele båtførerprøven, og vi bruker god tid på det som er vanskelig og spesielt viktig, samt at vi tar oss god tid til spørsmål du måtte ha fra nettkurset. Skriv gjerne ned spørsmålene dine underveis i nettkurset slik at du er sikker på at vi får med oss alt.

Eksamen: Når vi er ferdig med klasseromsundervisningen legger vi til rette for eksamen. Vi har en kort gjennomgang av alt som er spesielt viktig, samt går igjennom hvordan eksamen fungerer, og hva som er god eksamensteknikk. Selve eksamen tar inntil 1 time. Dersom du har krav på ekstra tid kan vi gi deg 20 minutter ekstra tid til eksamen.

Dersom du i tillegg til nettkurs og klasseromskurs ønsker en kursbok, anbefaler vi “Båtførerprøven i teori og praksis” som kan bestilles fra Engelsborg Media. Andre kursbøker på emnet fungerer også utmerket, så det er ikke behov for å kjøpe en ny bok om du allerede har en liggende.

I tillegg anbefaler vi at du tester deg selv på maritimeksamen.no både før, under og etter kurset som en del av dine forberedelser til eksamen. Der har du tilgang på 250 spørsmål og oppgaver, fordelt på 5 testeksamener med 50 spørsmål på hver med tid som teller ned. Du får umiddelbart svar på om du har svart riktig eller feil.

Husk å møte uthvilt, forberedt og motivert til selve kursdagen. Ta med egen matpakke, snacks og drikke om du trenger det, samt noe for å ta notater på og med, blyant og viskelær og egen kalkulator.

Før du kommer på kurset MÅ du registrere deg opp til eksamen på www.båtførerregisteret.no. Du MÅ betale eksamensgebyret på 837,- når du registrerer deg. Eksamensgebyret som går til Norsk Test kommer i tillegg til kurset. Du MÅ også laste opp ett godkjent bilde av deg selv, dette skal bli bildet på beviset ditt og må holde høy standard iht. politiets passfoto-mal. Husk å ta med gyldig ID (pass eller førerkort) som må vises før du kan ta eksamen.

For mer informasjon og vilkår se selve nettsiden for båtførerprøven. Pensumet til båtførerprøven finner du her.

Dersom du ikke består eksamen må du vente 14 dager og du må betale et kontinueringsgebyr til Norsk Test på 441,- kr. Vi vil alltid følge deg opp frem til du har bestått eksamen.

Ved å melde deg selv eller andre på kurset aksepterer du at påmeldingen er bindende. Dersom noe kommer i veien for å delta på kurset, si ifra så raskt som mulig så finner vi en god løsning.

Betaling: Du betaler for kurset med kort når du melder deg på.

 

For andre kjøpsvilkår kan du les om dem her.

 

Dersom det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss hos Sail On på 94 00 21 01 eller epost kurs@sailon.no

Arrangementet er ferdig.

Timeplan

Søndag

0900 - 1500
Klasserom
Undervisning
Høyttalere:
Haakon Seeberg
1530 - 1700
Eksamen
Båtførerprøven
Høyttalere:
Haakon Seeberg
Haakon Seeberg
Haakon Seeberg
Daglig leder og hoved instruktør hos Sail On AS
Stikkord:

Dato

12/02/23
Utløpt!

Tid

09:00 - 17:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 12/02/23
  • Tidspunkt 03:00 - 11:00

Kostnad

kr990

Mer info

Les mer

Etiketter

Nybegynner
PHS Bodø

Sted

PHS Bodø
Universitetsaleen 1, 8026 Bodø
Nettsted
https://www.politihogskolen.no/om-oss/studiesteder/bodo/

Arrangør

Sail On AS
Telefon
94 00 21 01
E-post
kurs@sailon.no
Nettsted
https://sailon.no

Foredragsholder