Båtførerprøven hybridkurs – Drafn Drammen

Drammen er fortsatt rødt og det er forbudt å gjennomføre kurs grunnet lokale koronarestriksjoner enn så lenge. Det betyr at kurset er utsatt frem til vi igjen kan gjennomføre kurset på en forsvarlig måte. Datoen som blir satt opp er kun en foreløpig dato som enda ikke er bekreftet.

INFORMASJON

Båtførerprøven hybridkurs kombinerer det beste fra nettkurs og det beste fra klasseromskurs. Kurset kommer i 3 deler som til sammen danner en  komplett læringsopplevelse slik at du har best mulig forutsetninger for å bestå båtførerprøven.

Kurset inkluderer:

  1. Vårt alt-i-ett nettkurs om dekker hele pensumet, komplett med oppgaver, spørsmål – verdi 990,- kr
  2. Et ekte klasseromskurs hvor vi går grundig igjennom alt som er vanskelig og spesielt viktig i pensumet til båtførerprøven – verdi 990,- kr
  3. Eksamen holdes etter kurset – deltager er selv ansvarlig for å registrerer seg opp til eksamen via www.båtførerregisteret.no samt betale eksamensgebyret på 792,- kr som kommer i tillegg til prisen på kurset.

Vår avtale med Drafn Hus er at dere betaler kun 990,- kr + eksamensgebyret for dette kurset.

Nettkurset: Når du bestiller kurset vil du i løpet av et par dager bli tilsendt en epost med informasjon om hvordan du logger deg inn på vårt nettkurs. Du kan lese mer om nettkurset her. Det er viktig at du jobber deg gjennom hele kurset, inkludert alle spørsmål og oppgaver. Dette vil ta fra ca 8-12 timer, så sett av god tid til dette før datoen til klassersomkurset. Begynn gjerne på nettkurset med en gang, slik at du ikke må mase deg igjennom dette rett før kurset i klasserommet begynner.

Klasseromskurset: Selve dagen i klasserommet dekkker grundig pensumet til båtførerprøven som er vanskelig og spesielt viktig, samt at vi tar oss god tid til spørsmål du måtte ha fra nettkurset. Skriv gjern ned sprøsmålene dine underveis i nettkurset slik at du er sikker på at vi får med oss alt.

Eksamen: Når vi er ferdig med klasseromskurset legger vi til rette for eksamen. Vi har en kort gjennomgang av alt som er spesielt viktig, samt går igjennom hvordan eksamen fungerer, og hva som er god eksamensteknikk. Selve eksamen tar inntil 1 time. Dersom du har krav på ekstra tid, ta med en legeerklæring på dette, så kan vi gi deg 20 minutter ekstra tid til eksamen.

Dersom du i tillegg til nettkurs og klasseromskurs ønsker en kursbok, anbefaler vi “Båtførerprøven i teori og praksis” fra Engelsborg Media. De har ogs Alle andre kursbøker på emnet fungerer også utmerket, så det er ikke behov for å kjøpe en ny bok om du allerede har en liggende.

I tillegg anbefaler vi at du tester deg selv på maritimeksamen.no eller på engelsborgmedia.no både før, under og etter kurset som en del av dine forberedelser til eksamen.

Husk å møte uthvilt, forberedt og motivert til selve kursdagen. Ta med egen matpakke, snacks og drikke om du trenger det, samt noe for å ta notater på og med, blyant og viskelær og egen kalkulator.

Før du kommer på kurset MÅ du registrere deg oppt til eksamen på www.båtførerregisteret.no. Du MÅ betale eksamensgebyret på 768,- når du registrerer deg. Eksamensgebyret går til Norsk Test kommer i tillegg til kurset. Du MÅ ogsålaste opp ett godkjent bilde av deg selv, dette skal bli bildet på beviset ditt. Husk at du må være fylt 14 år dagen du tar eksamen. Husk å ta med gyldig ID (pass eller førerkort) som må vises før du kan ta eksamen.

For mer informasjon og vilkår se selve nettsiden for båtførerprøven.Pensumet til båtførerprøven finner du her.

Dersom du ikke består eksamen må du vente 14 dager og må betale ett kontinueringsgebyr til Norsk Test på 405,- kr.

Ved å melde deg selv eller andre på kurset aksepterer du at påmeldingen er bindende. Dersom noe kommer i veien for å delta på kurset, si ifra så raskt som mulig så finner vi en god løsning.

Du kan betaler for kurset med kort eller Vipps når du melder deg på.

Vi har satt av 20 plasser til kurset grunnet smitteverntiltak. Dersom kurset blir fullt, si ifra så setter vi opp flere kursdatoer etter behov.

KORONA

Vi faller innenfor “andre utdanningsinstitusjoner” og forholder oss til myndighetenes instrukser vedrørende corona.

Du må kunne svare nei på disse spørsmålene 10 dager i forkant av og på kursdagen:
1. Har deltakeren luftveissymptomer? (Sår hals, tungpusta, hoste eller feber)
2. har deltakeren magesmerter (oppkast, kvalme, diaré)?
3. har deltageren intenst vondt i hodet, føler seg uvel, er unormalt sliten, mistet smak og luktesans eller føler at man brygger på noe?
4. har deltakeren vært i utlandet de siste 10 dagene?
5. har deltakeren vært i kontakt med Covid-19 (korona) positiv person eller tror man har vært det ila de siste 10 dagene?
6. er deltakeren i karantene?

Dersom du må svare ja på et av disse spørsmålene kan du ikke være med på klasseromsundervisning, og må si ifra så raskt du har anledning.

Dersom du er i utsatt gruppe for korona er det også kanskje lurt å vente med å komme på kurs hos oss, men det ansvaret ligger fullstendig på deg selv. Da kan kanskje bare det å ta nettkurset være en god løsning for deg.
I tillegg til dette, ber vi deg om å være forsiktig i forkant av kurset med tanke på smitteverntiltak, slik at du ikke spres Covid-19 til andre på kurset.

På kurset ber vi om at du viser hensyn til de andre deltagerne. Folk har forskjellig følsomhet for hvor nær man ønsker å være andre i disse tider. Vi holder minst 1 meter fra hverandre med mindre man bor sammen. Alle må holde god personlig hygiene, ha med eget Antibac klar i lomma, og egne engangslommetørklær for å nyse i. De som ikke overholder dette, må gå ut.

For andre kjøpsvilkår kan du les om dem her.

Skulle det være noe du lurer på er det bare å ta kontakt.

Meld deg på

Båtførerprøven Drafn Drammen 990

Eksamens-forberedende kurs, med tid for båtførereksamen på slutten.

Tilgjengelig Billetter: 16
Båtførerprøven Drafn Drammen billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

26 - 27/05/21

Tid

17:00 - 22:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 26 - 27/05/21
  • Tidspunkt 11:00 - 16:00

Kostnad

kr990

Etiketter

Nybegynner
Drafns hus

Sted

Drafns hus
Drafnkollen 68, 3042 Drammen
Nettsted
http://www.drafn.no/

Arrangør

Sail On AS
Telefon
99612695
E-post
kurs@sailon.no
Nettsted
https://sailon.no
Registrere

Foredragsholder